torsdag den 28. marts 2013

Orangeriet

DK: pelargonerne som flinkt har overvintret får nu sin belønning i form af lys og varme, og kvitterer med en flot grøn farve på bladene. Dejligt er det også at Pusset har pudset vinduerne.

SE: pelargonierna som snällt har övervintrat får nu sin belöning i form av ljus och värme, och kvitterar med en vacker grön färg på bladen. Skönt även att Pusset har putsat fönsterna.DK: Chili er en af vores svagheder. Vi dyrker dem selv, og laver egne krydderblandinger. Hele vinteren har vi haft friske chili, og nyder at kunne plukke dem og proppe dem i en gryde et-eller-andet.

SE: Chilipeppar är en av våra svagheter. Vi odlar dem själv, och gör egna kryddblandningar. Hela vintern har vi haft färsk chili, och vi njuter av att kunna plocka dem och stoppa dem i en gryta med vad-som-helst.DK: Appelsintræet står nu fyldt med små hvide knopper, og forventningens glæde er stor, for når de springer ud, bliver der den dejligste duft i hele orangeriet. Snart snart...

SE: Apelsinträdet är nu alldeles fullt med små vita knoppar, och förväntans glädje är stor, för när de slår ut, får vi en helt underbar doft i orangeriet. Snart snart...


DK: og sidst men ikke mindst vores kæmpestore vidunderlige bougainvilla. Den har blomstret gennem hele vintern, men sætter ordentlig fart nu, men en masse nye blomster. Tør næsten ikke tænke på chokket den får til maj, når vi sætter den udenfor.

SE: och sist men inte minst vår jättestora underbara bougainvilla. Den har blommat genom hela vintern, men nu sätter den fart rejält med en massa nya blommor. Vågar nästan inte tänka på chocken den får till maj, när vi sätter ut den på terrassen. 
2 kommentarer:

Mutti sagde ...

Hvor er det skønt at se. Håber der bliver en lille aflægger til mig af pelargonien!

Eva sagde ...

jamen den ene er jo den, jeg har fået af dig?