torsdag den 7. marts 2013

DUKTIG!

DK: det behøver vist ikke oversættes...
Vindue pudset på alle 4 sider, (ja torpevinduer er dobbelte og har derfor 4 flader at pudse), gardiner vasket og strøget - og fine forårsblomster sat i vindueskarmen. Stemning lavet ved hjælp af tusmørke indenfor og hyggelig lampe i vinduet.
DUKTIG!

SE: Fönster putsat på alla 4 sidorna, (ja torpfönster är dubbla och har därmed 4 ytor att putsa), gardiner tvättade och strukna - och fina vårblommar satta i fönsterkarmen. Gjort stämningsljus med skymning ute och mysig lampa i fönstret.
DUKTIG!


DK: det fine lille billede ved siden af vinduet har jeg fået af Leas mor, Bolette. Det er så smukt, og jeg er så glad for det. Det passer bare så godt der, hvor det hænger.

SE: den fina lilla tavlan bredvid fönstret har jag fått av Leas mamma, Bolette. Den är så vacker, och jag tycker så mycket om den. Den passar så bra där på väggen, tycker jag.


DK: Ved siden af billedet hænger et lille bitte skab, som vi har arvet fra Palles lille bitte moster. Vi bruger det som medicinskab; der er plaster, hovedpinepiller, skovflåtfjernerpincet, myggespray - you name it - we've got it!

SE: Bredvid tavlan hänger ett pyttelitet skåp, som vi har ärvt av Palles pyttelilla moster. Vi använder det som medicinskåp; där finns plåster, Ipren den intelligenta värktabletten, fästingborttagarpincett, myggoljor av olika slag - you name it - we've got it!


DK: pænt tapet? Ja, det skulle jeg nok mene :-)

SE: fin tapet? Ja, det tycker jag :-)


I morgen er det atter en dag....

2 kommentarer:

Dorte sagde ...

Hvor er det fint! Jeg vil også se om ikke jeg kan få pudset vinduer i weekenden. Det giver altså bare forårsstemning!

gunilla sagde ...

Tycks mig förflyttad till en lugnare tid än den jag dagligdags upplever! Så underbart fridfullt !