søndag den 13. maj 2012

søndag med Svirre ----------- söndag med Svirre



DK: Ja for igår kom Svirre (Micke, min svigersøn) på eksklusivt besøg sammen med lille Kanel. 
Lille Kanel er lidt af en sær snegl, som først for nylig har lært at holde af sin mormor. 
Kærlighed er ikke noget man må tage for givet, nemlig.
Og det ved lille Kanel.






SE: Ja för igår kom Svirre (Micke, min svärson) på exklusivt besök med lille Kanel. Lille Kanel är inte något vanligt barn - det har tagit lång tid för henne att lära sig att älska mormor. 
Kärlek kan man inte ta för givet nämligen.
Och det vet lille Kanel.




DK: nåja OK, så var jeg også en lille smule på loppis idag, men købte mest noget til søde fru Møller, og også lidt til mig selv. Jeg køber altid en kurv når jeg er på loppis; så har jeg noget at have resten af indkøbene i, og idag var ikke nogen undtagelse. Denne her er fra 40'erne og indeholdt en masse skønne håndarbejdsting, hæklenåle, knappenåle osv. 60 raske svenske kroner måtte jeg af med for den. Kurve kan man altid bruge, og en skønne dag kommer de her på bloggen.

SE: OK OK jag var på loppis idag också, och köpte glas från Eneryda till söta fru Möller, på beställning. Men jag köpte också lite till mig själv. Jag köper alltid en korg när jag är på loppis, för då har jag något att ha resten av grejerna i, och idag var inget undantag. Den här skönheten är från 40-talet och innehöll en massa fina handarbetssaker, virknålar och knappnålar m.m. 60 kronor fick jag ge för den. Korgar kan man alltid få användning för, och en vacker dag kommer korgarna på bloggen.

3 kommentarer:

Mutti sagde ...

Du er en skat! Købte du indholdet med?

Eva sagde ...

Ja!

Eva sagde ...

Ja!