torsdag den 3. maj 2012

En dejlig dag i Kbh --------- En härlig dag i Köpenhamn

DK
I går havde vi en hel dag sammen med gode venner inde i Kbh. Først var vi på Rosenborg og så det hele - også kronjuvelerne og det nyrestaurerede marmorrum - flot! Bagefter fik vi en øl på Gråbrødretorv og så frokost på byens bedste smørrebrødsrestaurant Schönemann. Fotos er taget på dametoilettet, for det var bare SÅ fint. Til sidst slentrede vi gennem de små hyggelige gader tilbage til bilen, trætte i ben og fødder, men glade i hjerte, sind - og mave.

SE
I går hade vi en heldag med goda vänner inne i Köpenhamn. Först var vi på slottet Rosenborg och såg alltihopa - även kronjuvelerna och det nyrenoverade marmorrummet - vackert! Efteråt drack vi en öl på Gråbrødretorv och sen åt vi lunch på stans bästa smørrebrødsrestaurang Schönemann. Fotona är tagna på damtoaletten, för det var SÅ fint. Till sist strosade vi i de små mysiga gatorna tillbaka till bilen, trötta i benen och fötterna, men glada i hjärtat, sinnet - och magen.



DK
Det øverste billede er taget med blitz, det andet uden. Hvilket synes I er bedst? Jeg er altid i tvivl...

SE
Det översta fotot har tagits med blixt, det andra utan. Vilket tycker ni är bäst? Jag är alltid tveksam...


Tja.....

2 kommentarer:

Dorte sagde ...

Jeg kan bedst lide nr. 2 -uden blitz. Det er varmere i farven :) Men ja, det er altid svært! Godt med digitalkameraet, så man bare kan knipse løs :D

Eva sagde ...

Tak Dorte - jeg kan også bedst lide dem uden blitz, selv om de så nogen gange ikke bliver helt så skarpe.