lørdag den 19. januar 2013

lørdagsro ------- lördagslugn

DK: lørdagsro i huset. Manden arbejder i kælderen og jeg har hygget mig med at se langrend i TV, strikket lidt, været på besøg hos Milla og forberedt nogle flere syting.
Jeg er glad for at jeg, sidst vi var i Åbogen, huskede at plukke nogle blåbærgrene. Blomsterne er nu sprunget ud og giver forhåbninger om forårets komme. Man lægger ikke så meget mærke til det i skoven, når blåbær blomstrer - men i januar i vindueskarmen er de en lise for sjælen.

SE: lördagslugn i huset. Mannen jobbar i källaren, och jag har myst med längdåkning på skidor i TV, stickat lite, hälsat på hemma hos Milla och förberett lite fler saker att sy.
Jag är så glad för att jag, förra gången i Åbogen, kom ihåg att plocka lite blåbärsris. Nu har blommorna slagit ut och ger hopp om att våren kommer. Man lägger inte märke till det så mycket i skogen, när blåbären blommar - men i januari i fönsterkarmen är de en lisa för själen. (säger man så på svenska?)
DK: friskrevet parmesan i driver - findes der noget mere lækkert? Snart skal det drysses over noget blancheret fennikel, sammen med piskefløde (hm hm) og ind i ovnen. Bøfferne steger manden, når han stiger op fra kælderen og har været i bad.

SE: nyriven parmesan i drivor - finns det något läckrare? Snart ska det smulas över lite förvälld fänkål, tillsammans med vispgrädde (hm hm) och in i ugnen. Biffarna steker mannen, när han stiger upp från källaren och har duschat.


1 kommentar:

Astrid sagde ...

Hej! jo, jeg er lige omvendt: dansker, som bor i Sverige. Ellers ser det ud, som om vi er på samme linje mht genbrug og meget andet. Også jeg syr små pigekjoler af "gammelt". Jeg skal fremover fölge din blog.
Hilsen Astrid