onsdag den 16. januar 2013

Mere genbrug ------- Mer återvinning

DK: så fik jeg lavet to kjoler mere, den blåoghvide endnu en gang af fine gamle viskestykker, og den grønoghvide af en smuk gammel dug. Hvad synes I om dem?

SE: då blev jag färdig med två klänningar till, den blåochvita återigen av fina gamla kökshanddukar, och den grönochvita av en vacker gammal duk. Vad tycker ni?DK: den grønne er til M og den blå er til C - mon mødrene kigger min blog? :-)

8 kommentarer:

Mutti sagde ...

Hu hej hvor det går med kjoleproduktionen. Skulle du ikke snart lave et salgssted på Etsy? :O))

Ann Louise sagde ...

Jeg kigger! Og de er superflotte!

Drude Nygaard sagde ...

Så søte :-)

Drude Nygaard sagde ...

Hei igjen. Kjære, har jeg vunnet noe hos deg i mai? Det har jeg ikke fått med meg. Forstår godt du gav du gav det til en annen... Jeg sender deg en Mail med adressen min. Hilsen Drude

Drude Nygaard sagde ...

Og igjen. Fant ikke mailadressen din, så skriver her: Drude Nygaard , Jegergt. 1, N 4616 KRISTIANSAND
:-)


Eva sagde ...

Fint Drude - jeg finder på noget.
mvh Eva

Glassveranda sagde ...

Hei! :)) Åh så nydelige kjoler du syr!! :0) -Og takk for koselig besøk! :))
Du, putene med verdenskartet på fant jeg på butikken Jysk! ;)
Verset med barnehendene starter slik hvis det oversettes til engelsk: "Sometimes you get tired/sad/upset, because I'm so small. I make fingerprints all over, and I make you pretty tired...". Vet ikke om jeg våger å begi meg ut på å oversette til dansk, hi, hi, men jeg tror det blir: ""Nogle gange får du træt / trist / ked af det, fordi jeg er så lille. Jeg laver fingeraftryk over det hele, og jeg gør dig temmelig træt ..." Håper det kan være til litt hjelp i allefall! ;))

Ha en riktig god helg! :0)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Mette sagde ...

Jeg har først set billederne nu. Så jeg fik overrakt kjolen først og den ligger nu øverst i bunken med rejsetøjet - så den kan blive brugt i sommervarmen i næste uge! :-) Tusinde tak til dig søde Eva, fordi du tænker på vores datter, når du kreerer lækkerier!!