søndag den 29. juli 2012

Aaah - loppis igen!DK: på vejen mellem Eksjö og Askim lå der en handelsbod, som var indrettet som loppemarked. Den hyggelige gamle dame, der stod i butikken, var meget snakkesalig, og vi fik en snak om lidt af hvert. Jeg var heldig og fandt en hel stak af disse skønne gamle håndklæder til 4 kr stk. Jeg er vild med disse blege pastelfarver, som årtiers vask har skabt, og hos mig vil de blive brugt som gæste- eller køkkenhåndklæder.

SE: på vägen mellan Eksjö och Askim låg en handelsbod, som var omvandlad till en loppis. Den mysiga gamla tanten, som hade affären, var väldigt pratsam, och vi fick en pratstund om lite av varje. Jag hade tur och hittade en hel hög fina gamla handdukar till 4 kr styck. Jag älskar dessa blekta pastellfärger, som skapats av årtiondens tvätt, och här hos mig ska de användas som kökshanddukar. Eller gästhanddukar.


DK: fandt også denne yndige lille vase til de allerførste anemoner. Mary Gregory, sagde damen - I wonder. Den skal bo i Danmark, for det er der, jeg plukker anemoner. Der er ikke så mange af dem i skoven i Småland.

SE: sen hittade jag denne ljuvliga lilla vas till de allra första vitsipporna. Mary Gregory, sagde tanten - jag undrar. Hur som helst, så ska den bo i Danmark, för det är där, jag plockar vitsippor. Det finns inte så många sippor i storskogen.

Ingen kommentarer: