lørdag den 30. juni 2012

mormormission


DK: er der nogen, der ved hvor man kan købe disse sylteglas? Det vil jeg enormt gerne have at vide i så fald. De er jo geniale - og hyggelige at have i skabet.
Jeg har været på mormormission i det svenske i en lille uge, og er nu tilbage, men mormormissionen varer t.o.m. den 8. juli - så går den lille familie på ferie.

SE: vet någon var man kan köpa de här syltburkarna nånstans? Det vill jag hemskt gärna veta i så fall. De är ju geniala - och trevliga att ha i sina skåp.
Jag har varit på mormormission i knappt en vecka, och är hemma igen, men mormormissionen varar t.o.m. den 8. juli - då går familjen på semester.


DK: Snart, snart er jeg i mit elskede Åbogen, hvor de gamle Kylex-kander fra det svenske glasværk Gullaskruf står side om side på hylden, med nødder, mandler og forskellige kerner i. Jeg synes de er både praktiske og smarte, og er ret stolt af min store samling. Som stadig vokser.

SE: Snart, snart är jag i mitt älskade Åbogen igen, där de gamla Kylex-kannorna från Gullaskruf står sida vid sida på hyllan, med mandlar, nötter och olika kärnor i. Jag tycker de är både praktiska och smarta, och är ganska stolt av min stora samling. Som fortfarande växer.

5 kommentarer:

Lea sagde ...

Er det det at syltegalssene har skruelåg, eller skal det være præcis dem du viser på billedet? For skruelågs glas har de i vores lokale kop og kande.

Eva sagde ...

ja, dem kender jeg godt, og har også nogle af dem - de holder ikke helt tæt, desværre. I hvert fald ikke med pesto i.
Derfor ville jeg teste dem her - og synes også de ser "trevliga" ud.

Beth sagde ...

Hvor et mormor bare flittig igen. Jeg "nøjes" med sytøjet.

Beth sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mutti sagde ...

Jeg tror de er fra det canadiske firma Bernardin. Har sendt et link til dig på FB! Det er vist en side lige for dig med 1000 sylteråd og opskrifter. Glæder mig til at høre hvad du siger.

http://goldaskitchen.com/bernardin.ihtml