søndag den 10. juni 2012

flere stole ---- fler stolar


DK: de her stole forelskede jeg mig i for noget tid siden, og hev billedet ud af et engelsk blad. Det gik bare lidt for hurtigt, for jeg fik den forkerte tekst med, så jeg ved hverken hvad de hedder, hvem der har lavet dem, eller hvor man kan finde dem. Fandens osse... De er da så smukke, så det gør ondt.


SE: de här stolarna förälskade jag mig i för ett tag sen, och rev bilden ur ett engelskt magasin. Det var bare det, att det gick lite för fort, så jag fick fel text med. Därför vet jag varken vad de heter, vem som har gjort dem, eller var man kan köpa dem. Fan... De är så tjusiga, så det gör ont.

5 kommentarer:

Lea sagde ...

Det er et longshot, men du må prøve app'en google goggles til mobilos. Den sammenligner et billede, med google image search. Jeg kan overhovedet ikke få det til at virke, men det er der andre der kan.

Fine er de i hvert fald!

Anonym sagde ...

Hvis du kan huske hvad bladet hed og hvornår det er fra, kan du jo sende dem en mail. Nogen gange sender de det omtalte blad, så måske er du heldig. Man kan også nogen gange finde bladet på PC også bladre det igennem.
Ved ikke om mit råd hjælper.
Hilsen fra Lina

Gabriella Signäs sagde ...

Ja, de var underbara! Ibland kan man hitta dena typ av möbler på Salong Pantalong utanför Tomelilla. Kommer du? Gaby

Mutti sagde ...

http://www.housetohome.co.uk/room-idea/picture/design-ideas-colour-coated/6

Kigger videre!

Eva sagde ...

AARGH! Salong Pantalong - underbart namn - Gaby jag kommer!

Tak søde Mutti du er en skat!