torsdag den 7. juni 2012

lille Kanel


DK: her er lille Kanel i sine nye kjoler; den øverste har min veninde Beth strikket, af noget spændende garn fra en butik i Lyngby. Man ser allerede at hun er til tant og fjas når hun har den kjole på! Jeg synes det er en fabelagtigt smuk og sjov kjole!

Den nedenunder har jeg hæklet og strikket, i garn fra Tante Grøn i Odense. Den er lavet i str 2-3 år, så den er til at vokse i (for det tog ret lang tid at lave den ;-)). Hatten er jeg ikke så tilfreds med, den lavede jeg mest for sjov, og fordi der var garn til overs. Jeg har aldrig været i Tante Grøn butikken, men det skal jeg den 23. juni og det glæder jeg mig til. Så skal der shoppes garn! Vi skal fejre Skt Hans i Odense, nemlig.

SE: här är lilla Kanel i sina nya klänningar. Den översta har min väninna Beth stickat, i nåt spännande garn från en garnaffär i Lyngby. Man ser redan här att hon är klar til samba og karneval, när hon har den klänningen på! Jag tycker det är en fantastisk vacker och rolig klänning!

Den nedersta har jag virkat och stickat, i garn från Tante Grøn i Odense. Den är gjord i storlek 2-3 år, så där är plats till att hon kan växa (för det tog rätt lång tid att göra den ;-)). Mössan är jag inte så nöjd med, den gjorde jag mest på kul, och för att det var garn över. Jag har aldrig varit hos Tante Grøn, men det ska jag den 23. juni, och det ska bli himla kul. Då ska det shoppas garn! Vi ska fira Skt Hans i Odense, nämligen, och då gäller det att slå till.


7 kommentarer:

Mutti sagde ...

Jeg syntes begge kjoler er helt fantastiske og hatten er da også sød når krøllerne ikke er vokset helt ud endnu! :O))

Ann Louise sagde ...

Ja jeg synes også beige kjolen er fine! Så må vi håbe hun snart bliver inviteret til bal :-)

Ann Louise sagde ...

Begge skulle der stå....

Ann Louise sagde ...

Ja jeg synes også beige kjolen er fine! Så må vi håbe hun snart bliver inviteret til bal :-)

Susilull sagde ...

Nämen, vilken söt liten modell!
I två väldigt fina klänningar!

Så roligt att du blivit följare till min blogg, och roligt att jag hittade till din blogg!

Ha det gott!

Lea sagde ...

Cute, cute og cute! Og jeg kan stadig godt li' charleston-hatten!

Eva sagde ...

jeg er glad for at I kan lide kjolerne. Og mon ikke hun selv inviterer til bal på sin fødselsdag her i sommer?