tirsdag den 10. april 2012

Brød af forskellig slags Bröd av olika slag


Med alderen bliver man som bekendt lidt sær - og i vores hjem udmønter de sig tit i, at vi insisterer på at spise helt forskellige ting. Brød f.eks. - jeg spiser allerhelst svensk brød og køber altid noget med hjem, gerne så jeg har til et stykke tid. Palle til gengæld - han spiser kun dansk brød, det skal være en enkelt skive rugbrød og 1-2 skiver fransbrød.
Så her til morgen da jeg kiggede i brødkurven, tænkte jeg: Hvor svært kan det være? De brød ligner jo hinanden til forveksling!! Den særhed er da i sandhed sær!

När man blir äldre blir man som ni vet lite udda - och i vårt hem visar det sig ofta på det viset, at vi absolut ska äta helt olika saker. Bröd t.ex. - jag äter allra helst svenskt bröd och tar alltid med mig hem så jag har lite på lager. Palle däremot - han äter bara danskt bröd, och det ska vara en skiva rågbröd och 1-2 skivor fransbröd.
men nu i morse när jag tittade i brödkorgen tänkte jag: Hur svårt kan det egentligen bli? De bröden liknar ju varandra som bär!! Verkligen ett udda sätt att vara udda på!

2 kommentarer:

Mette sagde ...

Her på bloggen burde du ha en "I LIKE" knap - så ville jeg ha' brugt den til dette indslag!

Eva sagde ...

Ja det var da en god idé - det bedste man kan gøre for mig er at blive fast læser - og det er du jo allerede!