mandag den 22. oktober 2012

Franske farver - GUL ----- Franska färger - GUL

DK: gul er godt nok falskhedens farve, men jeg tør godt alligevel ;-)

SE: visserligen är gul falskhetens färg, men jag vågar ändå ;-)


DK: ja ok, det var så her, i byen Collias, at vi var kommet til at booke os ind på et hotel med en to-stjernet Michelin-restaurant uden at opdage det. Allerede ved aperitif'en blev vi klar over at det ikke var en helt almindelig provinsrestaurant. Sååå lækkert! Vi fik masser af god mad, og hotellet og værelset var også mere end ok. Eneste minus var, at der ikke var nogen dør mellem værelse og bad/wc. NOT! Fuld skrue på TV-nyhederne mens vi var på toi.

SE: ja okej, det var här, i staden Collias, att vi - utan att upptäcka det - hade bokat in oss på ett hotell med en restaurang med 2 Michelin-stjärnor. Redan till aperitif'en begrep vi att det inte var en alldeles vanlig bonnarestaurant. Det var SÅÅ gott! Vi fick en massa god mat, och hotellet och rummet var också okej. Enda minus var att det inte fanns någon vägg mellan rummet och bad/toalett. NOT! Högsta volym på TV'en medan vi var på toa.


F: encore une fois des jolies maisons de Nice, rouge, jaune et verte

UK: once again the beautiful houses in Nice, red, yellow and green
DK: markise i byen Montelimar, byen hvor de laver nougat, nougat, nougat... Spørg lige, om vi købte noget - ja vi gjorde!

SE: markis i staden Montelimar, staden där de tillverkar nougat, nougat, nougat.... Fråga oss om vi köpte nåt - ja ja det gjorde vi!


DK: Skyer over Lorgues - noget af det mest dramatiske jeg har set. Vi kiggede og kiggede, og fotograferede og fotograferede, og kunne slet ikke få nok af denne smukke himmel.

SE: moln över Lorgues - något av det mest dramatiska jag har sett. Vi tittade och tittade, och fotograferade och fotograferade, kunde inte se oss mätta på denna vackra himmel.


DK: aah, et af de smukkeste tage i verden, tror jeg. Hospice de Beaune. Googl det hvis I vil vide mere. Et skønt sted.

SE: aah, ett av de vackraste taken i världen, tror jag. Hospice de Beaune. Googla om ni vill veta mer. Underbart ställe.


1 kommentar:

Lea sagde ...

Hvem pokker bygger et hotelværelse uden dør mellem bad og værelse? Mere end ualmindeligt sært.

Men fine billeder er det!