onsdag den 15. august 2012

Sensommerglæder ---- Sensommarglädje
DK: noget af det, der gør mig mest glad, er min appelsintagetes. Det er andet år, jeg dyrker den, og den er både smuk og anvendelig. Jeg laver kryddersukker af den, dvs jeg blander den med rørsukker og lader det tørre - og så har jeg et virkelig velduftende og velsmagende sukker til at bruge når jeg bager kager.

SE: något av det, som gör mig gladast, är min apelsintagetes. Det är andra året, jag odlar den, och den är både vacker och användbar. Jag gör kryddsocker av den, dvs jag blandar den med rörsocker och låter det torka - och sen har jag ett otroligt väldoftande och välsmakande socker som jag använder när jag bakar kakor.


DK: tomater.... findes der noget mere lækkert end at spise egne tomater? Jeg tror det ikke, det skulle da lige være hindbær fra egen busk... Dem her er sået af frø købt i Frankrig, og vi er lidt overraskede over, hvor godt de gror - for de gør de!

SE: tomater... finns det nåt godare att äta än egna tomater? Jag tror inte det, ja det skulle vara egna hallon då... De här tomaterna är från frö som vi har köpt i Frankrike, och vi är faktiskt lite förvånade över, så bra de växer - för de gör de!

5 kommentarer:

Lea sagde ...

Hold op hvor er den flot! Og i den her biks kan vi også godt lide dit sukker - jeg får det ikke brugt så tit. Men i chokoladefondant kan det svært godt anbefales.

Eva sagde ...

hm... det er svært at indrømme, men en svigerdatter kan så mange ting, som en svigermor ikke kan....
Har du i øvrigt husket at minde din mor om denne blog?
hm hm.....

Mutti sagde ...

Er det samme busk jeg har fået! Håber det virkelig det ser godt nok fedt ud!

Lea sagde ...

Det tror jeg faktisk ikke jeg har, det må jeg gøre!

Dertil kan svigerdatteren afsløre, at chokoladefondant lyder svært, men er virkelig, virkelig nemt. Væsentlig nemmere end at stable sten for eksempel...

Eva sagde ...

så vil jeg gerne inviteres på den...