torsdag den 23. august 2012

en sko - eller to

Emnet sko er inspireret af Karen Klarbæks blogindlæg igår.
Det er meget nemt at blive inspireret af dig, Karen.


DK: dem her fra Merrell købte jeg brugt på nettet i foråret, og de har stort set siddet på mig siden. Jeg synes de er både pæne og behagelige, og dejlig luftige. Jeg har vandret adskillige kilometer med dem uden at få ondt eller blive træt i futterne.

SE: de härfrån Merrell köpte jag begagnat på nätet i våras, och de har stort sett suttit på mina fötter sen dess. Jag tycker de är både snygga och behagliga - och så är de ju luftiga också. Jag har vandrat åtskilliga kilometrar med dem på, utan att få ont eller bli trött i fussingarna.


DK: dem her købte jeg på Samsø for 3 år siden. De var ikke helt så billige som Merrell-sandalerne, men de ser stadig ud som da jeg tog dem ud af kassen. Jeg har haft dem på til utallige fester og de er stadig lige smukke. Eddersmukke vil jeg sige.

SE: dessa köpte jag på Samsö för 3 år sen. De var inte lika billiga som Merrell-sandalerna, men de ser fortfarande ut som när jag plockade upp dem ur kartongen. Jag har haft dem på mig til hur många fester som helst, och de är lika snygga idag. Jäkligt snygga, skulle jag vilja säga.

1 kommentar:

Beth sagde ...

Så fine så fine og godt fodtøj er et must!!!!!!!