tirsdag den 20. marts 2012

Tulips tulips

En ting er sikker: tulipaner kan ALDRIG blive for mange! Dem her er 40 stk og dem har jeg fået af min mand i dag. Jeg elsker den knitrende lyd af helt friske tulipaner, og selv om gul ikke er min yndlingsfarve, så nyder jeg at have friske blomster i huset. 
Fra nu af vil jeg blogge på dansk først, og så på svensk - for jeg har vistnok ikke nogen svenske læsere. Nu må vi se, om de kommer ud af busken ;-)

En sak är säker: tulpaner kan ALDRIG bli för många!! Här är 40 stycken och dem har jag fått av min man i dag. Jag älskar det där knastrande ljudet som riktigt pinfärska tulpaner har, och även om gult inte är min älsklingsfärg, så njuter jag så av att ha nya friska blommor i vaserna. 
Från och med nu bloggar jag först på danska och sen på svenska - för jag tror inte jag har några svenska läsare? Har jag - så var snäll och hör av dig - kommentera!!3 kommentarer:

Lea sagde ...

Hvor er de fine! Og gul er heller ikke min favoritfarve til blomster, men det jo påske lige om et øjeblik, så jeg synes egentlig de har den helt rigtige farve! :D

Og det er så dejligt med friske blomster!

Faktisk nu jeg tænker over det, så var gule roser faktisk min yndlingsblomst da jeg var lille. Sammen med forglemmigej. :)

Mette sagde ...

Skønne blomster!! Elsker også tulipaner!
Jeg havde slet ikke tænkt over det med at det danske nu står først, før du skrev det - fornemt! :-)

Dorte sagde ...

Ja, hurra for tulipaner! Vi har flere på vej i haven, og eftersom vi ikke boede her sidste forår er jeg ret så spændt på at se hvilke farver de har :)