torsdag den 18. marts 2010

Jeg er tilbage! Jag är tillbaka!

Vil i hvert fald forsøge at være mere flittig her på den dansksvenske blog... Vi venter på foråret og glæder os til at sneen forsvinder. Idag fløj vildgæssene over vores lille hus i Småland, på vej nordpå - og DET varsler forår!
Ann Louises svenske veninde Lotta har talt om ordet "torden" som på svensk hedder "åska". Det er jo ganske rigtigt guden Tor, der her er tale om. På skånsk hedder torden også "Tordön", og dön - det er noget der larmer!

Vill i alla fall försöka vara flitigare här på den dansksvenska bloggen... Vi väntar på våren och längtar efter att snön ska försvinna. I dag flög några vildgäss över vårt lilla torp i Småland, på väg norrut - och DET betyder vår!
Ann Louises svenska väninna Lotta har nämnt det danska ordet "torden", som betyder "åska". Det är ganska riktigt guden Tor, det handlar om. På skånska heter torden ju "Tordön" - och dön - det är nåt som väsnas!

Solnedgang i marts, Hørsholm - se de skarpe linier!
Solnedgång i mars i Hørsholm - vilka skarpa linjer!

4 kommentarer:

Ann Louise sagde ...

Uha jamen så må vi jo hellere til at følge med her igen :-)

Mutti sagde ...

S
Varför har jag aldrig känt denna blogg? Är det bara när du är i Sverige kommer att skrivas här? Hur är det med andra blogg? Är det inte används mer?

DK
Hvorfor har jeg aldrig kendt til denne blog? Er det kun når du er i Sverige der bliver skrevet her? Hvad så med den anden blog? Skal den så ikke bruges mere?

Eva sagde ...

Hej Mutti - nej jeg vil skrive her når der er noget sprogligt, noget sjovt eller nyt eller spændende. Hvor er du god til svensk - der er ikke mange fejl.
Hej Mutti - nä jag kommer att skriva här när det händer nåt språkligt kul eller nytt eller spännande. Vad du är bra på svenska - där var inte många fel.

Mutti sagde ...

Tack så mycket - Mange tak!