mandag den 10. december 2012

Glas - igen

DK: jeg er jo tosset med gamle glas og der kommer stadig flere i mine skabe. Her er nogle af dem, der bor i skabene i Åbogen.

SE: jag är ju galen med gamla glas och det kommer hela tiden nya till i mina skåp. Här är några av dem, som bor i Åbogenskåpen.DK: dette er franske glas, med motiv af citroner, kirsebær, æbler, blommer, ferskner og appelsiner. Jeg har dem i 4 størrelser, men har ikke alle frugter/bær i alle størrelser. Ja, sådan er det jo at være samler. Dem her har jeg nu overvejet at sælge, for jeg bruger dem faktisk ikke, og de tager meget plads i skabet. Hm.

SE: detta är franska glas, med motiv med citroner, körsbär, äpplen, plommon, persikor och apelsiner. Jag har dem i 4 storlekar, men har inte alla frugter/bär i alla storlekar. Så blir det ju när man samlar. Dem här har jag funderat på att sälja, för jag använder dem faktiskt inte, och de tar rätt mycket plats i skåpet. Får se.


DK: her er mit indianerglas. Et rigtigt børneglas. Det har jeg ikke haft så længe, og jeg er spændt på hvad drengene siger til det. Bare de nu ikke skændes om hvem, der skal drikke af det. Må prøve at finde et til, eller to, måske...

SE: här är mitt indianglas. Ett fint barnglas. Det har jag inte haft så länge, och det ska bli kul att höra vad pojkarna säger om det. Bara de inte bråkar om vem, som ska dricka av det. Bäst att jag försöker hitta ett till, eller två kanske...


DK: et lille udpluk af mine gamle sennepsglas. Også rigtig gode som børneglas, og skulle et af dem gå i stykker, køber jeg bare nogle flere - de koster ingenting.

SE: ett litet urval av mina gamla senapsglas. Också riktigt bra som barnglas, och om ett av dem skulle gå sönder, då köper jag bara några fler - de kostar ingenting.

1 kommentar:

Beth sagde ...

Det er da nogle fine glas du har. Jeg samler også på glas, men mine taget virkelig plads, det er jo fade, vaser, skåle osv, helst unika lavet af Kosta Boda eller Orefos. Jeg må sælge noget før jeg kan købe mere :-)