fredag den 16. november 2012

Still going strong

DK: har holdt en kort blogpause, fordi... ja det ved jeg ikke lige. Anyway, her er jeg i hvert fald, denne gang med friske lopper.

SE: har haft en kort bloggpaus, för att... ja det vet jag egentligen inte. Anyway, nu är jag här, och den här gången med färska loppor.


DK: en gammel bestikkasse, som skal være min adventskasse i år. Foreløbig har jeg fundet bloklysene frem, resten kommer når det bliver advent. Jeg bryder mig ikke om at tyvstarte advent og jul, så bliver man bare træt af det for hurtigt.

SE: en gammal besticklåda, som ska vara min adventslåda i år. Började med att plocka fram ljusen, resten kommer när det blir advent. Jag gillar inte att tjuvstarta advent och jul, då blir man bara trött på det för fort.


DK: Altså jeg KAN ikke lade være med at købe gravhundeting, og denne her er da bare for fantastisk! Ved ikke om man kan se det på billedet, men når jeg nu fortæller det, så.... Det er en PROP til at sætte i en flaske med lækker olie eller noget. 
Se de øjne...

SE: Alltså jag KAN inte låta bli att köpa taxgrejer, och den här är ju bara för fantastisk! Vet inte om man ser det på fotot, men när jag nu talar om det, så.... Det är en KORK till att sätta i en flaska med nån läcker olja eller nåt. 
Ååh, se på dom ögonen...


DK: Til sidst, som rosinen i pølseenden, 8 smukke smukke glas med guldhaner på. Købt til mig i dag af en af mine bedste venner, die schöne Müllerin. Tak min søde!
Nu kan jeg næsten ikke vente med at dække påskebordet...

SE: Till sist, pricken över i'et, 8 vackra vackra glas med gyllene tuppar på. Köpta till mig i dag av en av mina bästa vänner, die schöne Müllerin. Tack kära du!
Nu ska det bli extra mysigt att duka påskbordet...

6 kommentarer:

Gunilla sagde ...

Åh,så fina saker allihopa...taxen är ju bara rent underbar. Så kul att se att det är mer än jag som samlar.....på än det ena...och än det andra :=)!

Beth sagde ...

Eva du er bare så god til loppis. Jeg har aldrig lært det og nu skal vist anskaffe flere ting til hjemmet. Nå, man an også bare besøge uden at købe, siger du. Ja men det vil jeg så prøve. :-)

Eva sagde ...

Gunilla: jag har varit med Ingeborg på en helt underbar loppis på Österlen. Nån idrottsförening som har det en gång i månaden. Bara ett tips...
Beth: du skal med til Loppefabrikken i Frederiksværk næste gang!

Mutti sagde ...

Fantastisk hund jeg troede det var chokolade! Skønt du kan lide glassene! Ikke røbe prisen :O))

Eva sagde ...

nå så forstår jeg bedre Maws kommentar på FB...

Lea sagde ...

Hehe fru Møller - jeg synes også, at det ligner en chokoladehund!

Er i øvrigt vild med adventskassekonceptet. OG endnu mere vild med, at du får det til at lyde som om, at, adventskasser, det er da noget alle har! :D