onsdag den 19. oktober 2011

en loppista

Så fint kan det bli på hyllan över vedspisen när man varit på loppis. En underbar blå - havsblå? petroleumsblå? - färg som passar så fint i torpköket.

Se hvor fint det kan blive! Hylden over brændekomfuret er indrettet med loppisfund. En vidunderlig blå - oceanblå? petroleumsblå? - farve som passer perfekt i torpekøkkenet.

De här röda dynorna hittade jag för några veckor sen til en femtilapp per styck, och pallarna har kostat detsamma - så för 200 sek har jag fått två otroligt vackra prylar, som sprider glädje och värme i köket.

De røde hynder fandt jeg forleden til en halvtredser stykket og detsamme har jeg engang givet for taburetterne - så der er for i alt 200 sek i disse to smukke ting, som gør mig glad hver gang jeg går forbi dem.

Hittar man sen ett par röda grejer till är helheten klar - och julstämningen börjar nästan infinna sig. Rött är en glad färg. En brödbox, en lackbricka och mammas gamla sockerburk kommer till sin rätt igen, og det gläder mig.

Er man sen heldig att finde nogle flere røde ting har man pludselig en helhed - og julestemningen begynder at brede sig så småt. Rød er en glad farve. En brødboks, en lakbakke og min mors gamle melisbøtte kommer til ære og værdighed igen, og det har jeg det godt med.