tirsdag den 27. april 2010

Torpet

Mysiga bestyr - fönster ska putsas, hyllor ska målas.

Hyggelige sysler - vinduer skal pudses, hylder skal males.




Nypudsede vinduer som trænger til slibning og maling.
Nyputsade fönster som behöver skrapas och målas.


Gräslök som växer - underbart torparliv! Purløg som vokser - skønt torpareliv!

søndag den 11. april 2010

min vän min ven


Här är min vän Jens. Han är född i Indien och kom till Danmark hösten 2004. Han fyller snart 8 år. Vi är kompisar och brukar hitta på olika saker - ofta sitter vi bara och pratar eller spelar nåt spel. Jag tycker mycket om honom och vi har det alltid mysigt tillsammans. I morron ska vi åka till Bornholm tillsammans med hans mamma. På fotot har han blivit målad som en panda i ansiktet. Tjusigt, eller hur?

Her er min ven Jens. Han er født i Indien og kom til Danmark efteråret 2004. Han fylder snart 8 år. Vi er kammerater og laver forskellige ting sammen - tit sidder vi bare og snakker eller spiller spil. Jeg holder meget af ham og vi har det altid hyggeligt sammen. I morgen skal vi til Bornholm sammen med hans mor. På billedet har han fået malet en panda i ansigtet. Flot, ikke?

fredag den 9. april 2010

Pojkarna har flyttat hemifrån!! Drengene er flyttet hjemmefra!!


I kväll kom pojkarna hit själv för första gången - mamma var inte med. Det är första gången i deras liv att de inte har mamma med. För mig - och för dom - är det ett stort steg, och en väldigt speciell kväll - jag har ju följt dom sedan de föddes i juni. Åh, bara de klarar sig...
De är så underbara, de har båda två ett kort horn och ett som är lite längre, och hornen är spegelvända, dvs den ene har ett långt vänsterhorn och ett kort högerhorn, och brorsan har motsatt. Ser kul ut i alla fall.

På fotot är det Hopp - Skutt betar lite längre bort.


I aften kom drengene alene for første gang - mor var ikke med. Det er første gang i deres liv som de ikke har mor med. For mig - og for dem - er det et stort skridt, og en helt speciel aften - jeg har jo fulgt dem siden de blev født i juni. Åh, bare de klarer sig...
De er så vidunderlige; de har begge to et kort horn og et som er lidt længere, og hornene er spejlvendte, dvs den ene har et langt venstre horn og et kort højre horn, og brormand har det modsatte. Sjovt ser det ud i hvert fald.

På billedet er det Hopp - Skutt går og spiser lidt længere henne.